10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

Gandia celebra la IV Edició d'”Activa Jove”

– Gandia celebra la IV edició del programa d’activitats juvenils ‘Activa Jove’ del 30 d’abril al 28 de maig 

– Lydia Morant: “Hem comptat amb la col·laboració del Consell per tal de planificar la programació per planificar les millors activitats”

La regidora de Joventut, Lydia Morant, acompanyada de Carlos Pajuelo, president del Consell dels Joves, ha presentat aquest matí la IV edició del programa ‘Activa Jove’, que es durà a terme des del 30 d’abril fins al 28 de maig. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Gandia continua apostant per l’oci alternatiu i saludable.

«Hem comptat amb una col·laboració molt estreta amb el Consell per tal de planificar la programació. S’han fet reunions i enquestes on se’ls ha demanat l’opinió respecte a les activitats que voldrien i la preferència sobre dies i horaris», ha comentat Morant.

Les activitats programades per aquesta edició aniran des de torneigs de futbol, pàdel o skate (serà necessària inscripció prèvia, sempre que no hi hagen vacants el mateix dia en que es disputen), fins a jocs de taula o karaoke, passant per tallers de cuina, entre d’altres.

A més a més, s’organitzarà una gincana en la que l’equip guanyador obtindrà un premi. «Si algun jove volguera plantejar alguna activitat addicional, podríem proposar-la per introduir-la més endavant», ha subratllat Pajuelo.

Les activitats, completament gratuïtes, es duran a terme divendres de vesprada i dissabte de matí i vesprada, en funció de l’horari assignat per a cadascuna. D’aquesta manera, es pretén no deixar fora a ningú i que tots els joves d’entre 12 i 30 anys puguen participar amb els seus amics.

El punt de referència serà l’Alqueria Laborde, on tindran lloc dues ‘Border Nights’, tot i que també hi hauran activitats a l’Espai Jove del Grau i al poliesportiu de Gandia. «Hem intentat oferir una oferta prou ampla per a agradar a, com més gent, millor», ha comentat Pajuelo.

CARTELL

Tota la informació corresponent a la jornada es pot consultar a la web activajove.gandia.org

Articles relacionats