10.2 C
Gandia
Dissabte, 4 febrer, 2023

Gandia celebra amb èxit la I Fira de Muntanya de la Safor

Gandia ha celebrat durant aquest cap de setmana la I Fira de Muntanya de La Safor. Marxuquera ha acollit a totes les associacions i clubs alpins que han pogut gaudir d’un gran ventall d’activitats. S’han fet excursions, concerts, tallers, projeccions i exposicions, tot al voltant del medi ambient i la natura.

L’objectiu no és altre que aconseguir eixe refugi que atorga la muntanya d’una forma diferent, tal i com va expressar la regidora de Gestió responsable del territori, Alicia Izquierdo. El 20 de gener van començar els actes amb la I Mostra de Cine de Muntanya (MONEM), que va constar de sis documentals de muntanya projectats al Teatre Serrano.

Dissabte i diumenge, entre altres, es va fer una excursió a la Cova del Blanquisal i a la Font de Lloret. S’hi van presentar diversos llibres i còmics relacionats amb la natura i, a més, va haver un espai per al debat sota el lema «Esport i natura. Poden conviure bé? Moderat per Vicent Cervera, impulsor del projecte, i presència d’Izquierdo i diferents representants del món de la muntanya.

A la Fira va estar present la pròpia Alicia Izquierdo, el regidor de Cultura, Nahuel González, el Director General de Medi Natural, Daniel Muñoz, la presidenta de la Junta de Districte de Marxuquera, Liduvina Gil, i altres membres de la corporació.

Articles relacionats