El Gandia Beisbol Club només guanya a domicili

Quart partit i segona victòria per al Gandia Beisbol Club en 1ª Divisió Nacional en la seua fase de grups.
Segona victòria, i també segona victòria a domicili, aquesta vegada contra Piratas de València, en un partit que prompte es va posar de cara des del primer inning en el qual es van aconseguir les tres primeres entrades visitants, per cap per part de l’equip local.
El partit es desenvolupava amb una rapidesa inusual atès que eren entrades que es disputaven una després d’una altra sense cap tipus de dilació.
Cal destacar la bona actuació del Pitcher de l’equip de La Safor Edguar Amaro García, ja que va aconseguir en els quatre innings que va estar damunt del monticle eliminar a 10 batedors de l’equipe rival, que no donaren cap hit i que tampoc aconseguiren fer carrera alguna.

El resultat final va ser 1 – 13 a favor dels gandians, aconseguint 12 hits i zero errors.

Els parcials del play van ser:

PIRATES VALÈNCIA: 0 0 0 0 0 0 0 2

GANDIA BEISBOL: 3 0 1 3 1 0 1 4

Pels gandians van formar segons l’ordre de bat:
Oriolis Castillo (11), Francisco Buchó (10), Victor Consavela (23), Michel Esquivel (26), Edguar Amaro (82), Luis Arias (31), Yoel Laurerio (25), Yerson Rosario (22) i David Sánchez (14).
Pitcher: Edguar Amaro (82) i Brandor Santos (27)
Catcher: Luis Arias (31)
També van jugar: Robert Echevarria (4) i Oscar Recio (8).
Manager: Jorge Méndez.
Coach: Yoel Laureiro.

Campionat d’espanya de seleccions autonòmiques

La Selecció Catalana de beisbol s’ha imposat en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, en les dues categories (Little League i Sènior League) igual que va succeir fa un any ací a Gandia. En la Litlle League, la Selecció Valenciana ha repetit el 3er lloc que va aconseguir l’any passat després de guanyar 3 dels quatre partits disputats.

 

El Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques va tenir lloc el cap de setmana a Viladecans (Barcelona), on es va poder gaudir del millor beisbol en les categories Aleví i Cadet.
La selecció aleví està dirigida per Pedro Aineto, Javier Sánchez i Carlos Parets.
En la Sènior League, la Selecció Valenciana va reeditar la mateixa final contra la Selecció Catalana perdent-la en aquesta ocasió igual que va fer fa un any, aconseguint un excel·lent 2n Lloc, el mateix que l’any passat. La sènior està dirigida per Beto Sánchez i Alejandro Sánchez, amb uns molt joves jugadors i amb una gran projecció.

Et Pot Interessar