12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Gandia augmenta la plantilla de la Policia Local amb 17 nous agents 

· El pròxim 18 d’agost s’inicia el procés selectiu per sumar altres 34 nous efectius a la Policia Local

· Nacho Arnau: “Els agents de la Policia Local s’incorporen a la plantilla per augmentar la presència policial de proximitat i en els barris. A més de reforçar el dispositiu especial de la campanya estival”

El regidor delegat de Seguretat, Nacho Arnau ha informat que aquesta setmana ja s’han incorporat a la plantilla tretze nous agents de mobilitat. Als quals també se sumen quatre interins. “Com regidor hui és un dia important perquè fa un temps que estem treballant per a augmentar la plantilla. I així compensar la baixa taxa de reposició que se’ns imposa i l’envelliment de la plantilla” va explicar Nacho Arnau.

L’edil ha recordat que els processos selectius que s’havien posat en marxa van ser suspesos durant l’estat d’alarma i ara, una vegada represos, els nous agents s’incorporen a la plantilla per augmentar la presència policial de proximitat i en els barris a més de reforçar el dispositiu especial de seguretat posat en marxa a la platja durant la campanya estival.

A poc a poc anem reprenent la normalitat amb aquestes incorporacions i, una vegada finalitzat el torn de mobilitat, ja tenim en marxa el procés selectiu per incorporar 34 nous efectius a la plantilla en el torn lliure” va finalitzar Arnau.

Fotografia Àlex Oltra

Articles relacionats