12.8 C
Gandia
Dimarts, 5 desembre, 2023

Gandia aprova subvencions per a les associacions de comerciants del Centre Històric i la República Argentina

La Junta de Govern celebrada dimarts passat va aprovar sengles convenis amb les associacions de comerciants de Centre Històric i de la República Argentina i adjacents a proposta de l’Àrea de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i innovació que dirigeix ​​l’edil Ferran Martínez.

En tots dos casos es tracta d’acords per valor de 7.750 € cada un i destinats a la dinamització turística comercial durant l’exercici 2020.

Els acords contemplen el foment d’activitats turístiques, informatives i formatives dirigides als comerciants de Gandia a més d’aprofundir en l’ús de les noves tecnologies i noves fórmules comercials per tal d’augmentar el nivell competitiu dels establiments de la zona i millorar el seu atractiu turístic per atraure un major nombre de visitants.

Aquests acords se sumen als que també es van aprovar amb entitats socials de la ciutat el passat dimarts i pretenen ajudar al sector comercial de les dues barriades a establir estratègies que ajuden a la promoció i difusió dels seus comerços una vegada finalitze el període de quarantena.

Articles relacionats