20.9 C
Gandia
Dijous, 18 agost, 2022

Gandia amplia la iniciativa #NoEstàsSola als establiments d’oci nocturn

Juana Navarro: “Amb aquesta mesura pretenem que les dones siguen conscients que estan protegides. I que qualsevol persona que presencia un acte de violència de gènere sàpia quin protocol ha de seguir”

L’Àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives ha presentat la segona part de la campanya que en aquest cas abasta als xiringuitos de la platja i locals d’oci nocturn.

Amb aquesta es pretén donar visibilitat als recursos, oferir l’ajuda necessària i estar en constant col·laboració amb tots els àmbits possibles de la societat. Especialment amb el sector d’oci nocturn i hostaler, perquè qualsevol víctima de violència de gènere puga comptar amb el suport i el coneixement dels recursos. A més els locals adherits a la campanya comptaran amb un protocol d’actuació. D’aquesta manera sabran com poder contindre la situació fins a l’arribada dels cossos de seguretat de l’Estat. I a més quina atenció necessita la víctima fins a l’arribada dels professionals especialitzats.

“En aquesta ocasió, la campanya #NoestàsSola estarà present en els establiments d’oci nocturn de Gandia. En els quals podran trobar els cartells i adhesius en llocs visibles i accessibles dels locals. En els cartells apareixeran els principals telèfons i recursos existents per detectar i intervindre davant la violència de gènere” va explicar Navarro.

Per la seua banda, el regidor de Turisme va agrair la col·laboració dels establiments d’oci. “El sector turístic va demostrar durant els mesos de confinament tindre una gran responsabilitat. I ara torna a demostrar que està de la banda de la ciutadania i que podem comptar amb aquest per combatre la violència masclista”.

Articles relacionats