11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

Gandia afronta el pont d’octubre amb més del 70% d’ocupació hotelera

• Mascarell: “Sembla que el pròxim any seguirem en la mateixa línia. Ara, esperem que l’oratge ens acompanye durant les pròximes setmanes per allargar encara més la temporada”

Des del Departament de Turisme de l’Ajuntament de Gandia s’ha efectuat hui un primer balanç d’aquest pont festiu que es va encetar el passat divendres i finalitzarà demà, festivitat del 12 d’octubre, destacant que s’ha aconseguit una ocupació hotelera del 70%, amb la majoria d’hotels oberts i un ple absolut en el sector de l’hostaleria.

“Aquest pont, coincidint amb la festivitat del 9 d’Octubre i la festa del Pilar, sempre és benvingut a la nostra ciutat. I, enguany, ha propiciat uns números molt satisfactoris. Així, amb més del 70% d’ocupació en els nostres hotels i un ple històric en l’hostaleria en aquestes dates, podem dir que estem en un remat de la temporada magnífic”, ha destacat el regidor de Turisme i Platges, Vicent Mascarell.

El responsable de Turisme també ha indicat que “segon sembla, l’any que ve anem a seguir en la mateixa línia. Per això, des del Departament de Turisme hem de mostrar la nostra satisfacció. Ara, esperem que l’oratge ens acompanye durant les pròximes setmanes per a poder allargar encara més la temporada. Però, en qualsevol cas, ja estem treballant i planificant una temporada turística 2021 que esperem que estiga plena d’èxits”.

Durant el passat cap de setmana s’han pogut contemplar en diverses ocasions estampes del passeig marítim Neptú ple de gom a gom, un fet al qual han ajudat les activitats complementàries que s’han programat, com ara la cremà de la falla commemorativa dels 75 anys de la Junta Local Fallera; les visites guiades al Castell de Bairén, Cova del Parpalló, Palau Ducal i Centre Històric; o el concert gratuït de música en directe de ‘Sona l’arena’ a l’escenari ‘Illes Balears’ amb Black Glitter, entre altres.

Articles relacionats