20.5 C
Gandia
Diumenge, 26 maig, 2024

Gandia acull una conferència de l’oncòloga i catedràtica Ana Lluch

– La doctora Ana Lluch pronuncia una conferència sota el títol d'”Innovació i inversió en teràpies oncològiques. La medicina de precisió en l’abordatge del càncer de mama” a Gandia el pròxim 28 d’octubre

– Aquesta ponència forma part del cicle de conferències d’Unisocietat, organitzades des del Vicerectorat de Projecció territorial i Societat. La cita amb la doctora Lluch serà dimecres 28 d’octubre a les 19 h.

– Es podrà seguir de forma presencial o bé de forma en línia. En qualsevol dels dos casos cal reservar plaça.

La pròxima setmana s’inicia el cicle de conferències d’Unisocietat organitzades pel Vicerectorat de Projecció Territorial i societat i ho fa amb una conferenciant de luxe: l’oncòloga i catedràtica emèrita de la Universitat de València, Ana Lluch. La seua intervenció portarà per títol “Innovació i inversió en teràpies oncològiques. La medicina de precisió en l’abordatge del càncer de mama”. La cita serà el dimecres 28 d’octubre a les 19 h.

L’assistència a aquesta conferència serà gratuïta i en dos vessants. Per una banda, es pot assistir presencialment al Centre de Gandia i, per altra, es pot seguir de forma en línia. En ambdós casos cal reservar la plaça tal com s’indica en el següent enllaç: ir.uv.es/uvgandia/unisocietat_AnaLluch

La conferenciant

La doctora Ana Lluch Hernández és catedràtica emèrita de Medicina de la Universitat de València i experta en Oncologia, a més d’investigadora de l’Institut d’Investigació Sanitària (INCLIVA). A més, és la cap de departament del Servei d’Hematologia i Oncologia Mèdica de l’Hospital Clínic de València.

És especialista en càncer de mamà i compta amb diferents premis i reconeixements en l’àmbit nacional i local, com la Medalla de la Universitat en 2014, el Premi Reconeixement a la Trajectòria Professional de l’Organització Mèdica Col·legial o el Premi Isabel Ferrer, concedit per la Conselleria de Benestar Social. També és Filla Adoptiva de la ciutat de València i va ser condecorada en 2017 com a Col·legiada d’Honor de l’ICOMV.

A més de la seua labor com a professional de la medicina i docent, la doctora Ana Lluch ha participat en diferents publicacions, fins i tot d’àmbit internacional, relacionades, principalment, amb el càncer de mama.

D’altra banda, l’experta en oncologia, ha contribuït a grans avanços en el diagnòstic i assistència del càncer de mama. Va col·laborar en el desenvolupament del Pla de Diagnòstic Precoç en Càncer de Mama de la Comunitat Valenciana, inclòs progressivament a més del 70% de les dones sanes de la comunitat. A més, a través de diferents programes, ha contribuït a definir les línies bàsiques d’actuació i protocols assistencials d’excel·lència a seguir en el maneig d’aquesta malaltia.

Així mateix, el mes de setembre passat, la Conselleria de Sanitat ha posat en marxa la creació de la “Beca Ana Lluch”, una iniciativa mitjançant la qual un metge MIR podrà realitzar el seu doctorat en el CIPF i acostar així més la investigació oncològica a la Medicina. Aquesta beca compta amb la col·laboració de l’INCLIVA, centre en què lidera el Grup d’Investigació de Càncer de Mama.

Articles relacionats