18.5 C
Gandia
Diumenge, 28 maig, 2023

Gandia acull La IX edició del Campionat d’Espanya ‘SOLO DANZA’ de patinatge

– La IX edició del Campionat d’Espanya ‘SOLO DANZA’ se celebrarà a Gandia del 16 al 18 de juny 

– Un total de 100 esportistes alevins, infantils i cadets pertanyents a 11 comunitats autònomes es donaran cita al Pavelló Municipal per tal de fer gaudir al públic amb les seues coreografies

La regidora d’Esports, Lydia Morant; el president de la Federació Valenciana de Patinatge, Vicent Martí; la directora i entrenadora del Gandia Hockey Club, Patricia Tío, y la jueva internacional, Beatriz Pallero, han presentat la IX edició del Campionat d’Espanya ‘Solo Danza’, que tindrà lloc del 16 al 18 de juny al Pavelló Municipal del poliesportiu. «Aquest esdeveniment continua amb la línia del binomi esport-turisme impulsada des de l’Ajuntament per tal de seguir posicionant la ciutat en l’eix nacional», ha destacat Morant.

Participaran 100 esportistes alevins, infantils i cadets provinents d’11 comunitats autònomes que hi podran mostrar als espectadors les coreografies que porten tant de temps preparant. «En aquesta modalitat es busca interpretar la música en totes les seues vessants. El jurat es fixa molt en la base tècnica del patinador i en els xicotets detalles que marquen la diferència», ha afirmat Pallero.

D’entre els competidors, 16 viuen al territori valencià, 11 xiquetes i 5 xiquets. Irene Castellà, que forma part del Gandia Hockey Club i és la protagonista del cartell promocional de l’esdeveniment, serà la única representant local.

Els entrenaments oficials s’iniciaran dimecres vora les 16:30h, un dia abans de començar un torneig que es podrà seguir via online a través de la web de la Federació CV o del Gandia Hòckei. Les entrades, que tindran un cost reduït, es podran adquirir a la taquilla del mateix poliesportiu.

Es tracta del tercer any consecutiu que Gandia acull aquest campionat, èxit que, en paraules de Martí, es deu a «l’alt nivell competitiu i organitzacional de la ciutat». Cal destacar que el club de patinatge local fou dels pioners a l’estat.

Articles relacionats