12.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Gandia acull  el VIII Campionat d’Espanya de Solo Dansa 

 


· 50 patinadores d’11 províncies competiran en les diferents categories.

La regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, al costat del president de la Federació de Patinatge de la Comunitat Valenciana (FPCV), Vicente Martí, i Patricia Tío Enguix, vicepresidenta del Club d’Hoquei Gandia, ha presentat aquest matí el VIII Campionat d’Espanya de només Dansa en categories aleví, infantil i cadet 2021 que es desenvoluparà del 27 al 29 de maig al pavelló municipal del poliesportiu de Gandia.

En primer lloc, Lydia Morant ha volgut agrair al Club i a la Federació Espanyola de Patinatge la decisió de portar a la nostra ciutat aquest campionat Nacional. “Un esdeveniment que suposarà que durant tots aquests dies prop de 400 persones de tot Espanya acudiran a la nostra ciutat i pernoctaran en els nostres hotels” i ha destacat que hi haurà públic a les grades del pavelló municipal, ja que la normativa permet fins a un 50% d’aforament (300 espectadors).
En segon lloc, l’edil va destacar l’esforç que realitza el Club local a l’hora d’organitzar aquest tipus de competicions i va desitjar sort a Irene Castellà, patinadora del club gandià que participarà en el Nacional.

Per la seua banda, Vicente Martí va agrair la col·laboració i les facilitats que aporta el consistori per organitzar aquest tipus d’esdeveniments i sobre el Club d’Hoquei Gandia va incidir en la tasca que està fent amb el patinatge. En quant als protocols que s’han d’aplicar, Martí va informar que “s’aplicaran amb rigor però sent raonables. Volem que hi haja públic però amb seguretat. El nostre personal té molta experiència en la posada en marxa de protocols i fins al moment no hem tingut cap incidència en cap competició“. Sobre la modalitat de “Només Dansa”, el president de la Federació ha explicat que es tracta d’un patinatge “molt més espectacular que pot agradar a les persones que no siguen coneixedores de l’esport“.


Martí va posar en valor que Gandia és “un lloc on els visitants tenen moltes coses a fer i veure. És un valor afegit a l’hora de decidir el lloc on se celebren competicions com aquesta“.


Finalment, Patricia Tío, va informar que Irene Castellà serà la patinadora que represente al Club en el nacional i que ho farà en categoria aleví. “Fa poc que practica aquesta modalitat i serà el seu debut en un Nacional. Esperem que totes les patinadores se senten com a casa i que puguen gaudir del campionat“.

Articles relacionats