21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

Gandia acull el VI Desafio Gandia Sports Cup de futbol base

· Del 25 al 29 de juny un total de 71 equips, setze d’ells locals, lluitaran per guanyar el torneig

· S’espera un impacte econòmic superior als 500.000 euros amb vora 5.000 pernoctacions directes durant els quatre dies a sis hotels de la platja de Gandia

· Hi haurà quatre seus: els camps de Roís de Corella, el Fort Llopis del Grau, els camps d’Oliva Nova i el Guillermo Olagüe

Gandia acollirà del 25 fins al 29 de juny el VI Desafío Gandia Sports Cup. Així ho han presentat a roda de premsa la regidora d’Esports, Lydia Morant, i Álex Pla, representant de l’empresa organitzadora AC Sports.

Un total de 71 equips, quasi vint més que a l’última edició, competiran en aquest torneig on, després de 180 partits, hi haurà un guanyador entre els més de 1.600 participants. “Reiterem l’aposta dels últims anys en la promoció d’esdeveniments esportius d’àmbit turístic i agraïm la tasca que ha realitzat l’empresa organitzadora perquè aquesta siga la quarta edició consecutiva a Gandia”, ha destacat Morant.

Dels 71 equips, setze d’ells locals, que hi estaran presents al torneig, nou clubs són de la Comunitat Valenciana, 10 de la Comunitat de Madrid i els quatre restants de Castella la Manxa que sumen un total de 23. «Aquest torneig no para de créixer precisament per la diversitat d’equips que arriben de fora», ha comentat l’edil.

S’espera que la xifra de pernoctacions diària arribe a les 1.219 persones, entre jugadors, cos tècnic, familiars i acompanyants, sumant un total de 4.876 pernoctacions directes. “És un torneig on es fomenta el turisme i la convivència, per això la majoria d’equips que participen són de fora”, ha expressat Pla.

Els sis hotels que acolliran els participants, amb una despesa aproximada de 300.000 euros, seran: Hotel Gandia, Villa Luz, Biarritz (Hotel Safari), Tu&Me Resort, Porto i Hotel Principal.

«Calculem un impacte econòmic sobre la ciutat lleugerament superior als 500.000 euros, ja que a més dels participants també estaran presents uns 600 pares i mares, sent cautes, acompanyant als seus fills», ha conclòs l’organitzador.

Hi haurà quatre seus: els camps de Roís de Corella, el Fort Llopis del Grau, els camps d’Oliva Nova i el Guillermo Olagüe. En aquest últim és on es presentarà el torneig el diumenge 25 a les 21:00 h, amb un espectacle de focs artificials i més de 1.000 jugadors. Les finals se celebraran durant la jornada de matí del dijous 29 de juny. Es manté l’entrada gratuïta, igual que l’any passat.

Articles relacionats