19.9 C
Gandia
Dissabte, 18 maig, 2024

Gandia acull el Gran Premi Internacional d’halterofília femenina

 

 

– Es donen cita 93 esportistes d’Espanya, Grècia i Portugal

L’Atlhetic Club Gandia d’Halterofília organitza aquest cap de setmana i des del divendres una nova edició del Gran Premi Internacional femení. Es tracta de la prova més important que se celebra a la ciutat i que reuneix esportistes d’Espanya, Grècia i Portugal.

La prova es disputa en el pavelló d’Halterofília del poliesportiu de Gandia i acull a les millors aixecadores del panorama nacional. Es donen cita els clubs de Gandia, Tavernes de la Valldigna, Alzira, Madrid, València, Cabanyal, Coïmbra, Madrid Nord, Tità, Justícia, Aldaia, Sant Vicent, Alvalade, a més d’halteres de Grècia i Portugal, totes elles de categories sub15sub17, júnior i sènior.

La competició arranca el divendres per a les aixecadores  locals Anaïs CrisAroa Fernández, Elena Cristóbal,  Emma OlasoSilvia Pérez, Noelia MayorLucía Mahiques, Mara Garrido i María Soledad Delmita en la primera tanda.

El club amfitrió presentarà a Laura Canet, Alexandra Santos, Valentina Epíleg, Minerva Gregorio, Carolina Groaso, Lliris Pérez, Iris MonllorMaría López i Raquel Marco en la segona mànega.

Romina Escrivá, entrarà en acció el dissabte en la tercera ronda al costat de Sandra Muñoz i posteriorment arrancarà la competició per a  Cristina GarcíaLlerena MayoCamila Trujillo, Anaïs Juárez, María Mahíques i Eva Cernadas.

Caldrà esperar a l’última tanda per a veure a altres de les grans opcions de l’AC Gandia: Martina Gramajo i Carmen Gallardo.

D’altra banda, CH Tavernes presenta a la campiona d’Espanya Sara Canet al costat de Melani Muñoz, Luisa SierraCasandra Company,   Eva SansaloniMelanie Álvarez, Ariadna Chaveli i Carla Plana.

Articles relacionats