14.1 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

GANDIA  ACULL EL CAMPIONAT D’ESPANYA DE BILLAR ARTÍSTIC

– Chef Amadeo Gandia és l’organitzador i està en joc el títol de Campió d’Espanya i les places de l’Europeu

El dia de Reis donarà inici el LVI Campionat d’Espanya de Billar Artístic que se celebrarà en les instal·lacions del Xef Amadeo Gandia.

Un total de 9 jugadors es disputaran el títol de Campió d’Espanya i a més es dilucidaran les places dels espanyols per al Campionat d’Europa de Billar Artístic que se celebra a Gandia el mes vinent de juny.

Un total de 3 valencians: Héctor Cuadrado (1r de rànquing), Juan Cuadrado (6é) i Jose Gómez (7é), 3 catalans, 2 madrilenys i 1 andalús, que aglutinen entre tots ells un palmarés difícil d’igualar, els 9 jugadors buscaran el passaport per al Campionat d’Europa del mes de juny a la nostra ciutat.

gomez cuadrado

La fase prèvia es disputarà des del dia de Reis, a partir de les 17.00 fins al divendres al matí, ja el divendres por la vesprada i tot el dissabte es disputarà la FASE FINAL, on els millors jugadors d’Espanya entraran en joc. Sent el diumenge al matí les semifinals i a la vesprada la gran final.

La disciplina de billar artístic és, sens dubte, la modalitat de billar més difícil i la més espectacular que es pot gaudir. Els jugadors realitzen execucions de caramboles, que per a l’aficionat, semblen impossibles i fins i tot “màgiques”.

Gandia i el seu club de billar, han acollit més de 40 Campionats d’Espanya de billar, però mai d’aquesta vistosa modalitat de billar artístic. Enguany a Gandia es farà el nacional i el Campionat d’Europa de billar artístic. L’entrada al club és lliure fins a completar aforament, que es troba reduït al 80%. Les partides seran retransmeses pels canals oficials de la Federació de Billar de la Comunitat Valenciana.

 https://m.youtube.com/watch?v=88zKALUFoMs&feature=youtu.be

Articles relacionats