24.9 C
Gandia
Divendres, 24 març, 2023

Gandia acollira la VII Trobada Nacional de la Santa Faç

– Gandia celebrarà una processó extraordinària de Setmana Santa amb motiu de la VII Trobada Nacional de la Santa Faç

La Germandat de la Santa Faç de Gandia i la Junta Major de Germanors anuncien que la nostra ciutat comptarà amb una Processó Extraordinària amb la participació de les Germandats de Gandia amb motiu de la celebració de la VII Trobada Nacional de la Santa Faç que arranca aquest divendres 27 de maig.

La processó, en la qual poden participar tots els confrares de Gandia, tindrà lloc el pròxim 4 de juny, amb eixida a les 19:30 h des de l’Església de Sant Josep i recorrent els carrers del centre històric de Gandia.

Aquest divendres arranca la VII Trobada Nacional de la Santa Faç amb la inauguració d’una exposició a la Sala Coll Ales i que tindrà lloc a les 19 h.

Gloria Fernández, Germana Major de la Santa Faç de Gandia, ha destacat que “volem que els gandians i gandianes siguen part activa de la VII Trobada Nacional de la Santa Faç i per això els convidem a participar de la processó extraordinària que hem organitzat i en la qual poden participar tots els confrares de Gandia. El nostre agraïment a les Germandats per la seua col·laboració.”

Per a Emili Ripoll, President de la Junta Major “amb la VII Trobada Nacional de la Santa Faç la Setmana Santa de Gandia és, una vegada més, referència en tot el país com una de les més actives. El treball de la Germandat de la Santa Faç torna a permetre la unió entre la Setmana Santa i les oportunitats turístiques per a la nostra ciutat.”

Articles relacionats