15.7 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Gandia acollirà la tercera etapa de la Volta Ciclista Fèmines Copa Mediterrània

La regidora d’Esports, Lydia Morant, junt amb el president del Club Ciclista Triasport, Christian Climent, ha anunciat aquest matí que Gandia serà seu de la tercera etapa de la 1a edició Volta Ciclista Fèmines Copa Mediterrània Hyundai Koryo Car, que es disputarà el dissabte 9 d’abril.

La prova consta de 73,8 kilòmetres de recorregut (2 voltes de 36,9 km) amb l’itinerari Gandia – Palma de Gandia – Marxuquera – Ador – Vilallonga – Potries – Gandia. Les categories Cadet i Màster tan sols realitzaran la primera volta, mentre que Junior, Sub-23 i Elit disputaran la distància sencera.

L’eixida serà a les 16.30 a l’avinguda del Raval, a l’altura de l’encreuament amb el carrer Legionari Bernabeu. Les dues categories que tan sols faran una volta se sumaran al primer pas per meta (vora les 17.30 h). L’arribada a meta prevista per les més de 100 corredores inscrites serà a partir de les 18.20 h, aproximadament. Una vegada finalitzada la prova, se celebrarà l’entrega de premis.

“Gandia continua promovent el ciclisme a la nostra ciutat: la setmana passada amb la marxa cicloturista ALE, anteriorment la Volta Ciclista Fèmines Comunitat Valenciana… Aquesta Copa Mediterrània està més dirigida a categories inferiors”, ha explicat la regidora. A banda, ha detallat que tot i que s’espera la participació de corredores de tot el territori nacional, “Gandia tindrà representació de ciclistes com Laia Canet, Aitana Calabuig i Alejandra Puente“.

Després de Dénia i Ondara, Gandia serà la tercera etapa d’una competició que completaran Picassent (21 maig), Carlet (28 maig), Castelló de la Ribera (18 juny) i Sueca (19 juny). “El ciclisme femení està en auge i hi ha un muntó de proves. Esperem anar consolidant-nos i augmentant amb els anys el nombre de corredores”, ha afirmat Climent. El president del Club Triasport ha conclòs agraint a l’Ajuntament per la seua ajuda sense la qual “la realització de la prova seria inviable”.

Copa Mediterrania Femines

Classificació

Líders actuals individuals:

MA-50 i general: Raquel Montañés 120 punts
MA-30: Cristina García 114 punts
MA-40: Verónica Palazuelos 114 punts
Cadet: Nuria Hidalgo 109 punts
Junior: Lucía García 109 punts
ÉiteYumi Kajihara 109 punts
Sub-23: Susana Pérez 103 punts

Classificació per equips

1.- UC Fuenlabrada: 50 punts
2.- WCC Team: 40 punts
3.- Asbike.es: 28 punts

Articles relacionats