14.1 C
Gandia
Dimarts, 28 març, 2023

Gandia acollirà la Lliga anual de creuers Neurored 

 

Després de l’èxit de l’edició anterior, en la qual l’Orballo Un de  Guillermo Ponzinibbio va aconseguir un disputat títol, presentem la Lliga anual de
creuers Neurored, que manté el format, però amb xicotetes variacions.

Aquesta lliga constarà de 6 regates, en les quals es podrà aplicar un descarte.

Regata Data:

Trofeu Primavera 25 març

Una mar de fotos 29 abril

Trofeu Greenwich 27 maig

Trofeu Fira i festes 30 setembre

Gran Trofeu Ciutat de Gandia 28 octubre

Trofeu Sant Nicolau 16 desembre

La regata Gran Trofeu Ciutat de Gandia serà també puntuable per a la Copa Autonòmica de Creuers (zona Charly) de la FVCV.

Per als participants

S’han preparat sorpreses per als participants que s’aniran anunciant al seu degut temps. Com en l’edició anterior de la lliga, tindrem sorteig de material entre els inscrits i premis especials.

A més, els trofeus individuals de cada regata aniran component el trofeu final, que tindrà un afegit especial per als 3 primers classificats en finalitzar la temporada.

La lliga té la seua pàgina de seguiment, on es mantindrà actualitzada la classificació, així com els enllaços a les cròniques de cadascuna de les regates disputades.

Per als espectadors

Seguir una regata de vela des de terra sempre és complicat, però per sort a Gandia tenim el passeig de l’espigó, des d’on es pot veure alguns moments clau. Abans d’eixir a navegar les tripulacions ultimen els preparatius i les maniobres dels vaixells. Una vegada solten amarres ixen per la dàrsena del port, on aprofiten per a hissar les veles aprofitant el resguard que ofereix el port.

L’eixida és un dels moments més emocionants, on s’agrupen els vaixells per a eixir a la màxima velocitat just en el moment exacte. La línia d’eixida sol estar muntada a una distància que permet als espectadors seguir les evolucions dels vaixells des de l’espigó.

Articles relacionats