16.9 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Gandia acollirà Campionat d’Europa de Pesca de la modalitat ‘corcheo’ mar

Gandia acollirà Campionat d’Europa de ‘corcheo’ mar del 18 al 23 de setembre

– José Manuel Prieto: “El Club Esportiu de Pesca Gandia, una vegada més, ens posa al mapa mundial de molts esdeveniments relacionats amb aquest esport”

Gandia acollira Campionat dEuropa de Pesca de la modalitat corcheo marL’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto acompanyat pel vicealcalde, Josep Alandete, i la regidora delegada d’esports, Lydia Morant, ha rebut  a una representació del Club de Pesca Gandia, amb el seu president, José Estruch al capdavant.

El motiu de la trobada ha estat abordar diversos temes d’importància com l’organització del 18 al 23 de setembre el Campionat d’Europa de ‘corcheo’ Mar, on vindran a la nostra ciutat 50 persones procedents de diversos punts d’Espanya, Itàlia, Portugal i França.

L’alcalde també ha volgut felicitar els membres del club que s’ha classificat directament per al Campionat d’Europa de ‘corcheo mar’ que tindrà lloc a Portugal l’any que ve, al proclamar-se campió d’Espanya el passat mes de juny a Castelló. L’equip de Gandia estava format per Joan GuerolaVicente Giner, Jordi Jarque, Pedro VilladaEnrique Miñana i Carlos Catalá de capità.

“Amb la celebració d’aquest Europeu, Gandia traspassa fronteres i exerceix de perfecta amfitriona dels huit equips que, de moment, està previst que participen” va afirmar José Manuel Prieto qui va voler agrair al club “l’enorme esforç de l’organització per situar Gandia en el punt de mira de l’esport internacional i convertir-la en la capital europea de ‘corcheo’ Mar. El Club Esportiu de Pesca Gandia, una vegada més, ens posa al mapa mundial de molts esdeveniments relacionats amb aquest esport”.

Articles relacionats