10.4 C
Gandia
Divendres, 1 març, 2024

Gandia acollirà a més de 17.000 persones amb els tornejos esportius organitzats per QL SPORT

 

– El turisme esportiu com a protagonista a Gandia aquesta temporada

– Aquesta temporada Gandia i localitats pròximes seran seu de quatre tornejos esportius els quals arrossegaran a més de 17.000 persones

Com ja és habitual en anys posteriors els tornejos esportius de QL SPORT omplin no sols la localitat de Gandia, també Oliva i els municipis de Xeresa, Lloc Nou, Bellreguard, Real Gandia, Favara, Cullera i La Font d’en Carròs també seran participants d’aquests esdeveniments.

Des de fa sis anys l’organització QL SPORT aposta per l’esport a Gandia i any rere any ha anat expandint els seus tornejos i ampliant el nombre d’esdeveniments, com enguany que ha afegit dos nous tornejos, un en la modalitat esportiva d’handbol i un altre de bàsquet.

Aquests tornejos allotgen a més de 500 equips dividits entre els tres esdeveniments esportius de bàsquet i el nou torneig internacional d’handbol, dissenyat per a ser un dels tornejos capdavanters de competició en categoria base a causa del seu alt nivell.

Els tornejos QL SPORT

El primer torneig, Basket Cup Gandia s’estrena amb la seua nova edició de Setmana Santa, el qual donarà el tret d’eixida el pròxim 2 d’abril i estendrà la seua duració fins al 5 d’abril.

Un any més els organitzadors QL SPORT agraeixen al club amfitrió UPB Gandia les facilitats que els brinda per a aquest torneig. En ell es reuneixen per a mesurar-se les forces participants de diferents comunitats autònomes, en els 8 centres esportius habilitats per a això.
Per a tot aficionat de l’esport que vulga acostar-se a gaudir dels partits podran fer-ho de manera gratuïta en el Pavelló Municipal de Gandia, el Pavelló Esportiu del *Raval, el Pavelló Poliesportiu de *Beniopa, el Pavelló Municipal d’Esports d’Oliva, el Pavelló Esportiu Municipal el Real de Gandia, el Pavelló Municipal de Favara, el Poliesportiu Municipal Font d’en Carros i el Pavelló Municipal de Bellreguard.

En les onze pistes on es disputarà el torneig competiran categories des d’aleví a sènior, jugant-se un total de quasi 500 partits.
Tota la competició es podrà seguir en directe a través de les xarxes socials de Facebook, Twitter i Instagram (@qlsport) i de l’APP del torneig QLSPORT, la qual podrà descarregar-se els dies previs a l’esdeveniment en la Play Store o en l’App Store.

Els pròxims esdeveniments que es disputaran seran el torneig d’handbol Mediterranean Handball Cup del 6 al 9 d’abril, l’edició del pont de maig del torneig Basket Cup Gandia del 28 d’abril a l’1 de maig i el torneig d’estiu Basket Summer Gandia del 9 a l’11 de juny.

Un revulsiu per a l’economia local.

Aquests tornejos, que ja s’han convertit en peça clau del turisme esportiu a la comarca de la Safor i voltants, mobilitza a més de 17.000 persones, quasi totes amb pernoctacions en les diferents seus dels esdeveniments entre jugadors, familiars, aficionats i equip tècnic.

Els organitzadors QL Sport juntament amb els Ajuntaments animen que cap dels assistents es quede sense gaudir dels racons tant culturals com gastronòmics de la zona.

Articles relacionats