22.2 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Gal·la Alberca, i Anna i Borja Miret els màxims representants de la Falla Plaça Prado

La Falla Plaça Prado va presentar a les seues màximes representants per a l’any 2025, en un acte que va omplir el casal de gom a gom, on es va organitzar una Festa Americana abans de fer l’assemblea on es va informar de les afortunades reines i afortunat president infantil.

Gal·la Alberca Martínez és l’elegida per representar a la Falla Plaça Prado com a Reina Major, una gran representant de la joventut fallera, que de segur viurà amb dedicació i il·lusió el seu regnat.

Anna Miret Dillet, que es va assabentar del seu regnat infantil, en el moment d’anomenar-la i que va assumir la sorpresa amb un somriure i tremolor de cames, i a més, tindrà com a president infantil al seu germà Borja, que serà el perfecte complement per al quadre d’honor del 2025.

Des de la Falla Plaça Prado han assenyalat que Amb il·lusió i compromís, Gal·la, Anna i Borja portaran la nostra falla i el sentiment per ella per tot arreu. Amb ells i el nostre president Guillem Morant Peiró al capdavant, estem segurs que la Falla Plaça Prado viurà una temporada plena de tradició, festa, alegria i unió”.

Articles relacionats