FUTBOLISTES DE PRIMERA DONEN OBJECTES PER A UNA RIFA A BENEFICI DE L’ASSOCIACIÓ CONTRA EL CÀNCER DE GANDIA

este dijous, 4 de febrer,el Dia Mundial Contra el Càncer, i junt a l’Associació Contra el Càncer de la ciutat ha elaborat una programació especial d’actes per informar i conscienciar la població. Per primera volta a la ciutat s’ha organitzat una rifa on han col•laborat jugadors del Real Madrid, del Villareal i del Levante. A destacar noms com Iker Casillas o KeylorNavas que han cedit objectes esportius personals. A més, també per primera volta es farà un sopar benèfic.

L’Ajuntament de Gandia ha organitzat dos xerrades molt interessants. Una per al 5 de febrer, al Centre de Convivència Roís de Corella, on la metgessa Teresa Sala parlarà del càncer de colon que afecta sobretot persones de 50 a 70 anys. L’altra conferència serà a la Casa de Cultura, el 29 de febrer, a càrrec de la doctora Ana Maria Ferrer, amb el títol Codi Europeu contra el càncer.

A totes els interessats a la rifa han de saber que poden aconseguir una
camiseta de Ronaldo signada per tots els jugadors del Real Madrid, unes botes de GarethBale o uns guants de KeylorNavas. El porter Iker Casillas s’ha sumat a la iniciativa i ja ha confirmat que hi participarà amb algun objecte personal. Tambées rifarà una camiseta del Villareal amb la firma de tots els seus jugadors i una camiseta del jugador del Levante, Toño García, amb la firma de tots els seus companys.

Des de l’Associació Contra el Càncer de Gandia, Ana María García, ha volgut concloure que “Gandia és una ciutat que sempre col•labora moltíssim però cal més col•laboració perquè ara hi ha molta gent malalta i continuarà hi havent. Calen molts diners per a la investigació i seguirem treballant. Granet a granet es pot fer una gran muntonada”.

Huit detinguts a Gandia per venda de substàncies estupefaents