25.2 C
Gandia
Dimecres, 29 juny, 2022

El CF Base Gandia dóna centenars de quilos d’aliments a Càritas

El CF Base Gandia ha lliurat a Càritas tots els aliments que ha recollit en els últims dos mesos , en els que el club ha aconseguit reunir més d’un centenar de quilos d’aliments no peribles (40 quilos de farina, desenes de quilos d’arròs, pasta, llegums, sucre…), a més d’aliments infantils, potets, cremes, etc, productes per al desdejuni (desenes de paquets de galetes, magdalenes, cereals), fins a dolços i productes d’higiene íntima i de neteja per a la llar. 
Ha sigut tota una mostra de solidaritat per part de tota la família del Base Gandia. Els jugadors han aportat, i també ho han fet el cos tècnic i la directiva. 
Eduardo Mahiques, president de Càritas, ha dit als jugadors que “l’esport és un gran valor i us ajudarà a ser millors persones, però la solidaritat també ho és,i vosaltres i tots els vostres companys heu demostrat tindre un gran cor”.
Mahiques es va comprometre a tornar a les instal·lacions del CF Base Gandia a final de temporada per a celebrar tots els èxits del club.
El club ha donat les gràcies als col·lectius de Gandia que han ajudat: Setmana Santa, diferents Falles, Associació de Dones i Homes de Guardamar, diverses associacions de veïns, i moltes entitats més.
I sobretot està agraït a Financiera Inmobiliaria, que va instal·lar en la seua oficina del carrer Alcalá de l’Olmo un punt de donació d’aliments per facilitar així tot el treball.
En l’acte van estar el president del club, Miguel Marzal Cardona Marzal; el coordinador de Futbol-8, Josep Fernandez Pons, i els tècnics de l’Aleví B, Joan Maravilla i Sergio Estarelles. També van acudir representants de Financiera Immobiliària Inmobiliaria, que han col·laborat en tot el necessari.

Articles relacionats