17.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

Francisco Martínez un candidat més per a presidir la Federació de Falles de Gandia

 

– Francisco Martinez anuncia, allò que se sabia fa molt de temps, que és  candidat a liderar la Federació de Falles de Gandia

– Encara que no ha fet public el seu equip ha assenyalat que “la unió de joventut i experiéncia és la clau d’este projecte que busca portar les falles de Gandia a un altre nivell”

Francisco Martínez, ha informat que “s’està formant un nou projecte faller amb un equip obert, on cada membre ha treballat de manera activa per les seues comissions o per donar a conéixer les nostres falles més enllà de les fronteres de Gandia”.

Ha detallat que “es tracta d’un grup multidisciplinari de falleres i fallers proactius i amb inquietuds que, des de les seues pròpies vivències en les seues comissions, tenen grans idees per a engrandir la festa i la cultura vinculada a ella”.
“La base d’este nou moviment faller és, sens dubte, la germanor entre comissions i l’ajuda mútua entre totes elles, escoltant a cadascuna i oferint participar dins del nou projecte faller del proper exercici, i entre totes i tots, afavorir el creixement de cada comissió”. 

En la seua declaracions d’intencions ha ressaltat que “un altre objectiu comú és el de cuidar i posar en valor les figures de la Falleres Majors de Gandia, màximes representants de la nostra festa i cultura”. “pretenem ajudar al fet que la nostra tradició i cultura puga traspassar més encara les fronteres i créixer tant social, cultural com econòmicament”.

Articles relacionats