Fran Ferri (Compromís) afirma que no s’avança al ritme que cal en la reobertura de la ràdiotelevisió valenciana

El síndic de Compromís en les Corts, Fran Ferri, ha apuntat aquest dimarts que en l’obertura de la nova radiotelevisió valenciana “hi ha coses massa bloquejades” i que “no s’està avançant al ritme que s’hauria d’avançar”, per la qual cosa considera necessari una “espenta ben forta” de les institucions i de totes les persones implicades en el procés.
Ferri s’ha manifestat en aquests termes en declaracions als mitjans després de la Junta de Síndics en ser preguntat sobre una reunió de la coalició amb la directora de la futura radiotelevisió pública, Empar Marco.
“Per a nosaltres la reobertura de la tele és una qüestió prioritària”, ha indicat el diputat, qui ha agregat que l’objectiu de la trobada era “saber en quina situació estaven tots els treballs de reobertura i de quina manera des de les Corts podíem ajudar perquè eixe procés fóra més ràpid”.
“Visitarem instal·lacions, parlem amb el president del Consell Rector que es trobava per allí, vam conèixer la situació i açò és positiu, recomane a la resta de portaveus que s’acosten”, ha assenyalat el parlamentari, per a qui en el procés “hi ha coses massa bloquejades” i “no s’està avançant al ritme que deuria”.

Et Pot Interessar