FORD-ALMUSSAFES I UGT ARRIBEN A UN ACORD PER A MANTENIR ELS 430 LLOCS DE TREBALL

Este sindicat afirma, en un comunicat, que ha aconseguit la signatura d’un acord amb l’empresa perquè els 430 treballadors eventuals que anaven a perdre la seua feina donada la baixada de la producció, la conserven passant a ser treballadors fixos.

L’acord ha estat possible gràcies a les negociacions que s’han portat a terme al llarg de l’última setmana des de la secció sindical d’UGT en Ford i l’empresa. L’última trobada es va mantindre este dimarts i els dos representants van decidir emplaçar-se a este dijous per a prendre una decisió.

Per la seua banda, fonts de l’empresa han concretat que la reducció de jornada pactada es portarà a terme des de l’1 de setembre i fins al 31 de desembre i no comportarà la reducció salarial. Per tant, la producció baixarà en 12.900 vehicles.

Per la seua banda, el responsable d’UGT en la factoria, Carlos Faubel, en declaracions a Europa Press s’ha mostrat «molt satisfet» de l’acord tancat perquè «s’han salvat els llocs de treball de 430 famílies que van a seguir amb un contracte fix en Ford».

Faubel ha explicat que s’ha acordat constituir una Comissió de Seguiment a la tornada de les vacances estivals per a estar «permanentment analitzant» la situació del mercat i de la demanda per si de cas fora precís revisar l’acord si canvia l’escenari.

Et Pot Interessar