25.8 C
Gandia
Dimarts, 5 juliol, 2022

Fira Mercat Gandia presenta el seu primer Outlet de Moda

• Del 14 al 16 de febrer, 17 botigues de la ciutat, amb les millors marques i importants descomptes, liquidació d’estoc…

• Divendres i dissabte, d’11 a 14 h i de 17 a 21 h. Diumenge, d’11 a 14 h. Al Mercat Municipal del Prado.

• Dijous 13 de febrer, a les 20.30 h, Carolina Sierra Boutique hi presentarà la “Col·lecció Águeda”. Es tracta del primer esdeveniment promocional particular d’una empresa privada a les instal·lacions de Fira Mercat Gandia.

El regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez, ha assegurat “Es tracta d’un esdeveniment únic, ja que reuneix en un mateix espai 17 botigues de la ciutat amb les millors marques, oferint un producte outlet. Per això, tenim molt bones expectatives i estem convençuts que la ciutadania ho aprofitarà”.

D’altra banda, el regidor de Comerç ha anunciat el primer esdeveniment organitzat per una empresa privada aprofitant les instal·lacions de Fira Mercat Gandia. Així, el pròxim dijous 13 de febrer, a les 20.30 h, Carolina Sierra Boutique presentarà la seua “Col·lecció Águeda”. Martínez ha recordat que les instal·lacions de Fira Mercat estan a disposició de qualsevol empresa que vulga fer un esdeveniment promocional.

Analisis de la I Fira de Mascotes

D’altra banda, el regidor de Comerç ha valorat molt positivament la I Fira de Mascotes, que va tindre lloc el cap de setmana passat, i per al qual van passar 4.504 visitants, un 68’10 % de Gandia, 28’22 % de la Safor i un 3’68 % d’altres punts.

“Mascotes” és una de les fires que millor resultat ha obtingut, tant en visites com en vendes. Ha estat una mostra molt completa i carregada de continguts. Les activitats complementàries, sobretot les demostracions, han alçat molta expectació”. Prova de l’èxit és l’excel·lent valoració de visitants i expositors: un 4,8 i 4,7 (sobre 5), respectivament.

Martínez també ha destacat les 1.300 visites que va tindre el diumenge, el que ratifica la decisió d’obrir també aquest dia.

Articles relacionats