28.3 C
Gandia
Dimecres, 6 juliol, 2022

Fira Mercat Gandia ajorna les fires de la Reforma i de l’Outlet Faller

• Tot i que no hi ha cap directriu de les administracions superiors que recomane la suspensió de la Fira de la Reforma i la Rehabilitació de l’Habitatge (del 13 al 15 de març), els expositors han demanat l’ajornament davant els temors de poca afluència de visitants.

• La decisió sobre la realització de la Fira de l’Outlet Faller (del 20 al 22 de març) es prendrà quan es conega la nova data per a la celebració de les Falles.

• Fira Mercat tanca així aquesta segona edició i ja treballa en la nova programació, pràcticament tancada, que començaria després de Setmana Santa.

El departament de Polítiques Econòmiques i Comerç dona per tancada la segona edició de Fira Mercat Gandia després de prendre la decisió d’ajornar les dues fires pendents, per diferents raons:

– Aquest migdia s’ha decidit ajornar (no suspendre) la Fira de la Reforma i la Rehabilitació, prevista del 13 al 15 de març. A petició dels expositors, els quals han mostrat la seua preocupació que l’amenaça del coronavirus repercutisca negativament en l’afluència de visitants prevista.

– Tot i això, cal recordar que, de moment, no hi ha cap directriu d’administracions superiors que recomane o prohibisca la celebració de la fira. Es buscarà una nova data en futures programacions de Fira Mercat Gandia.

D’altra banda, l’ajornament de les Falles anunciat ahir ha comportat la decisió de post-posar també la celebració de la Fira de l’Outlet Faller, prevista del 20 al 22 de març, immediatament després de les festes. Per aquesta raó, s’esperarà a l’anunci de la nova data per a les Falles per a prendre una decisió sobre la mostra.

Finalment, des del departament de Polítiques Econòmiques i Comerç s’està enllestint ja la programació de la tercera edició de Fira Mercat Gandia, prevista per a després de Setmana Santa.

Articles relacionats