18 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Fira Mercat Gandia acull aquest cap de setmana la Fira del vi

• Divendres i dissabte d’11.00 h a 14.30 h i de 18.00 h a 21.30 h. Diumenge d’11 a 14.30 h, al Mercat Municipal del Prado

• 12 bodegues, entre les quals es troba la gandienca Orion Vinos, amb vins Denominació d’Origen (D.O.) d’Alacant. Es vendran tiquets de 5 euros en els quals s’inclouran 3 degustacions.

• La Consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà ha acudit a l’apertura per a donar suport al sector.

La Consellera d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Mireia Mollà; l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto; i la regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç, Vicenta Ferrer han acudit junt amb altres membres de la corporació a la inauguració de la Fira del Vi. A l’espai Fira Mercat Gandia del Mercat Municipal del Prado durant tot el cap setmana.

La quarta fira de la primera edició de Fira Mercat comptarà amb un horari de divendres i dissabte d’11.00 h a 14.30 h i de 18.00 h a 21.30 h i diumenge d’11.00 h a 14.30 h. Enguany els vins tindran Denominació d’Origen (D.O.) d’Alacant i 12 bodegues, entre les quals es troba la gandiana Orion Vinos. «En aquesta fira es donen a conéixer el treball que fan milers de valencians i valencianes per a oferir-nos productes de proximitat tan destacats i d’alta qualitat com és el vi», ha destacat la consellera.

Els visitants podran comprar un tiquet de 5 euros en el qual hi haurà incloses 3 degustacions i s’habilitarà el préstec de la copa a través del qual els assistents podran decidir si tornar-la, i rebre els diners que han pagat, o quedar-se-la. A més, a banda de les degustacions també es podran comprar els productes dels expositors. «Tant els comerços locals, com els que ens visiten, troben en Fira Mercat un espai d’oportunitats econòmiques. És important que establim un mecanisme per a la col·laboració, la creació d’oportunitats i la posada en valor del pols i del teixit econòmic de la ciutat», ha expressat Prieto.

Els tasts es duran a terme divendres a la vesprada, dissabte durant tot el dia i diumenge al matí en els horaris corresponents d’apertura de l’espai Fira Mercat Gandia. Està previst que la consumició es faça en unes taules fora del recinte per la covid-19. Per la seua banda, la regidora ha volgut agrair la visita de la consellera i de l’alcalde i ha convidat la ciutadania a acudir a la Fira del Vi. «Els sellers tenen l’oportunitat de mostrar tota o part de la seua carta de vins i nosaltres de poder degustar-lo i comprar-lo. A més, també hi ha tapes per acompanyar el vi», ha assenyalat Ferrer.

Articles relacionats