22.9 C
Gandia
Dilluns, 29 maig, 2023

Fira Mercat Gandia 2022 programa 6 mostres fins a març

 

• Moda, cerimònia, vi, estètica i tatuatge seran les temàtiques protagonistes que s’instal·laran els cap de setmana de febrer i març a l’espai Fira Mercat Gandia del Mercat Municipal del Prado.

• A les 20 h d’aquesta vesprada es presentarà a l’espai Fira Mercat Gandia el calendari de les quatre edicions d’enguany. Aquest divendres a  les 10.30 h s’inaugurarà amb Outlet Moda la primera d’aquestes mostres.

Fira Mercat Gandia mostres

La regidora de Polítiques Econòmiques i Comerç de l’Ajuntament de Gandia, Vicenta Ferrer, ha anunciat hui la programació de la primera edició de 2022 de Fira Mercat Gandia. Moda, cerimònia, vi, estètica i tatuatge seran les temàtiques protagonistes de les 6 mostres que s’instal·laran els caps de setmana de febrer i març a l’espai Fira Mercat Gandia del Mercat Municipal del Prado.

La presentació de les activitats programades per a enguany tindrà lloc hui a les 20.00 h a espai de Fira Mercat amb entrada lliure fins a completar aforament. “Hem fet diversos canvis deguts a la consolidació de l’espai i la mateixa marca. Un dels més importants és que s’ha fet una programació anual; anem a parlar d’edicions dins del mateix any”, ha explicat Ferrer. A més, ha afegit que hi ha fires que encara tenen pendent fixar una data i que, tot i que la primera edició ja està tancada, la resta podrien sofrir algun canvi en la planificació.

Quant a la primera edició de Fira Mercat Gandia 2022, començarà aquest divendres 4 de febrer a les 10.30 h amb l’Outlet Moda. Es manté el mateix horari que s’estava aplicant fins ara, per la qual cosa la fira d’aquest cap de setmana finalitzarà diumenge a migdia. Per a la següent setmana, es donarà lloc de l’11 al 13 de febrer l’outlet cerimònia, una nova temàtica que, tal com ha expressat la regidora, s’ha decidit separar de l’Outlet Moda.

La roba és una de les peces protagonistes d’aquesta primera edició. Així, del 18 al 20 de febrer serà el torn del calçat i els complements i de l’11 al 13 de març es tancarà l’edició amb Espai Moda en la qual es presentarà la col·lecció d’enguany. “Sempre solem repetir les temàtiques més demandades. Per exemple, l’Outlet moda és una fira que no pot faltar ni a la temporada d’hivern ni a la d’estiu”, ha apuntat. Tot i això, també es realitzaran fires més lúdiques com la del vi del 25 al 27 de febrer o la de tatuatge i estètica del 4 al 6 de març.

A partir de hui estarà disponible el calendari d’enguany a la web (https://firamercat.gandia.org/). La segona edició començarà el primer cap de setmana d’abril fins a juny; la tercera tindrà lloc de setembre a mitjan novembre i la quarta tancarà al Nadal. “Hi ha moltes fires: la de mobilitat sostenible; la fira del cava; ‘som el que mengem’; fira de la cervesa; immobiliària; reformes; informàtica; activitats extraescolars; Borgiana. A més, tornarem a repetir la cursa de les empreses”, ha conclòs la regidora de Comerç.

Programació de la 1a edició

– 4 al 6 de febrer: Outlet Moda
– 11 al 13 de febrer: Outlet Cerimònia
– 18 al 20 de febrer: Outlet calçat i complements
– 25 al 27 de febrer: Fira del Vi
– 4 al 6 de març: Estètica i tatuatge
– 11 al 13 de març: Espai Moda

Articles relacionats