9.7 C
Gandia
Divendres, 3 desembre, 2021

La Fira dóna protagonisme als grups musicals saforencs amb els concerts de la Marquesa

Els jardins de la Casa de la Marquesa de Gandia són un dels escenaris clau de l’oferta musical, amb concerts a migdia (tret de divendres) i de nit, tots ells amb entrada lliure. 
Els saforencs King Kong Boy obrin este divendres dia 29 a les 18 hores els concerts. És l’excepció, la resta de concerts del vermut són a les 13 hores. 
King Kong Boys està format per Eduard Banyuls (veu), Rubén Martín (guitarra), Vicent Calabuig (baix), Toni Roig (bateria)
La banda presenta el seu segon disc,titulat KKB,un treball on el grup s’endinsa en els diferents estils del rock i del pop i on les lletres escrites per Eduard Banyuls conserven la crítica social més directa, juntament amb altres que ells defineixen com més personals, i que parlen dels seus referents, desitjos i vicis. Aquest concert s’inclou dins del circuit Sona la Dipu que organitza la Diputació de València.

Dissabte 30, a les 13 hores, actua The Velvet Rock Band (a la imatge), també amb entrada lliure. Edu Galiana (veu), Javi Porta (baix), Fernando Pérez (guitarra solista), Ricardo Bolta (guitarra rítmica), Toni Pérez (bateria) formen este grup especialista en clàssics del rock internacional.  Nascuts a Gandia, The Velvet Rock Band són cinc experimentats músics que han tocat en bandes com Quintaesencia, Hush o The Rockers. Ens presenten cançons clàssiques del rock internacional, algunes
amb un toc propi que incorpora la banda i que li dóna el seu caràcter únic als treballs que presenten en directe.

Diumenge 1 d’octubre a les 13:00 h actua La Sede 2.0 amb el seu tribut a Fito & Fitipaldis. El grup del formen Luis Rico (veu), Ismael Linares (guitarra i veu), José María Lara (baix i cors), Manuel Andrés Agud (guitarra i cors), Sergio del Pozo (bateria i cors), i Héctor Morant (saxo)
Aquesta banda de la Safor està especialitzada en versionar els grans temes de la història del pop. Amb
molts anys de trajectòria, La Sede 2.0 és el projecte que lidera el carismàtic cantant Luis Rico i que
es dedica a fer versions de Fito & Fitipaldis. 

Dilluns 2 d’octubre a la mateixa hora és el torn de Walectric, format per Fernando Rocher (guitarra),
Dani Muñoz (bateria), Juan Julio Tormo (veu), Fernando Cloquell (baix).
Walectric és una banda de la Safor que practica una música divertida i per a divertir, amb un repertori
de versions dels grans temes del pop-rock espanyol. 

Articles relacionats

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

últims articles