FINAL DE TEMPORADA AL SERRANO AMB LA DARRERA FUNCIÓ DEL CINEPOT I L’ACTUACIÓ DE L’ESCOLA DE TEATRE

En esta pel·lícula dirigida per Matthew Warchus, en l’estiu de 1984, sent primera ministra Margaret Thatcher, el Sindicat Nacional de Miners (NUM) convoca una vaga. Durant la manifestació de l’Orgull Gai a Londres, un grup de lesbianes i gais es dedica a recaptar fons per a ajudar a les famílies dels treballadors, però el sindicat no accepta els diners. El grup decideix llavors posar-se en contacte directe amb els miners i van a un poblet de Gal·les. Comença així la curiosa història de dues comunitats totalment diferents que s’uneixen per una causa comuna. Les projeccions seran a les 17.30 i 20.00 h al preu d’entrada de 3 euros.
Igualment, el pròxim dijous 30 de juny i l’1 de juliol, l’alumnat de primer de l’Escola Teatre Serrano representarà la seua funció de final de curs, Si és la primera vegada. Serà a les 21.00 h a la sala B. ”Que véns al teatre, necessitem conéixer-nos, nosaltres també és la primera vegada que fem teatre… som els/les alumnes de 1er curs de l’Escola del Teatre Serrano i us hem preparat un poquet d’El botxí de si mateix de
Terenci que era un autor cartaginés diuen que molt guapo i un poquet de la comèdia El nigromant de Ludovico Ariosto, i perquè no reprimiu els vostres impulsos vos donarem a tastar Romeo i Julieta i d’esta obra no direm l’autor que fa vergonya, i continuarem per El sí de las niñas, una crítica a l’educació de les dones en el segle XIX, del senyor Moratín i per acabar una obra curta sobre la violència, La fàbrica d’armes, d’Omix Ladiv. A què per ser la primera vegada, no està gens malament? Vos esperem”, conviden des de l’Escola. L’entrada aportació és de 2 euros.
Però a banda el teatre acull este mes multitud d’actuacions organitzades per diverses escoles, associacions i institucions. El cap de setmana passat va ser el torn de l’associació Rusoparlantes de la Safor i l’Escola Act & Play. Este cap de setmana actuarà l’acadèmia La clave del Cuarto i la Banda de Beniredrà amb Un concert de cine. El 25 de juny tindrà lloc el festival de final de curs de l’escola Rapsodia i el 27 de juny, el del Sonsoles Borja.

Et Pot Interessar