15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Festa del ciclisme a la Marina Real de València

El pròxim divendres, 17 de setembre, a la vesprada serà sens dubte un dia per a recordar per als ciclistes més xicotets amb motiu de la festa-exhibició que ha preparat Stefano Garzelli en la Marina Real de València.

Aquesta prova s’ha organitzat per motiu de la tradicional marxa ciutat de València. La prova no serà puntuable per a la challenge però tindrà com a convidat especial al cinc vegades campió del Tour de França, Miguel Indurain a més del medallista olímpic Samuel Sánchez.

Malgrat no ser puntuable segur que els joves ciclistes s’ocuparan a fons per a rebre els premis dels seus ídols que tantes glòries han donat a l’esport espanyol.

El circuit serà al voltant del pantalà de les Amèriques Cup i tindrà un muntatge com una vertadera etapa del tour de França a més de connexions en directe amb el mitja À punt, segons l’organitzador de l’esdeveniment, Javier Castellar.

És una cita on estarà l’escola Triasport-Gandia amb els seus millors corredors com els germans Alex i Dani Sánchez, Andrea Contero i Andreu Sansaloni, els que van ser triats el 2018 quan es va celebrar per última vegada aquesta prova.

En la imatge es pot veure a tots ells (estan en primera línia) amb IndurainClaudio ChiapucciStefano Garzelli i Quique Gutiérrez entre altres.

Articles relacionats