18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Fernando Andrés millor cicliste de la Safor al Gran Premi de Quart de Poblet

 

Ha finalitzat la temporada reservada a la categoria de cadets amb la disputa del Gran Premi de Quart de Poblet on el corredor de la Font d’en  Carrós, Fernando Andrés, va finalitzar en el lloc sisé després d’una llarga escapada.

Andrés, que pertany a l’equip Retirem Amiant va fer la millor carrera de la temporada amb aquest sisé lloc. Després del de la Font, Aitor Arlandis, de Tavernes, va encapçalar l’escamot i acabe en la novena posició.

Un altre saforenc que va aconseguir acabar aquesta última prova va ser Joan Corbi també de l’equip Retirem Amiant al lloc 50.

JORDI WHITE CAMPIÓ A ALACANT

En la fase final de la temporada d’escoles de la província d’Alacant disputada a Sant Vicent del Raspeig, el ciclista d’Oliva, Jordi White, enrolat en les files de l’escola de Rafa Valls de Cocentaina es va acomiadar de la categoria d’infantils amb una nova victòria. Ara en la seua pròxima etapa en cadets militarà amb l’equip Retirem Amiant.

LA GRAVEL DE VALÈNCIA

L’excorredor del Triasport Gandia, Jordi Fournies, de categoria júnior, va sorprendre a tots en la primera jornada de la Gravel de València disputada a Llombai després de véncer de manera absoluta en totes les categories.

Després de les dues jornades disputades, el gandià, José Antonio Sanz -veterà de més de 60 anys- va ser el primer ciclista de la Safor al finalitzar en el lloc 38 mentre que Joan Fraile Llacer acaba en el lloc 41 i Cristian Grau 47.
En categoria cadet, Xavi Mestre i Jorge Flores no van poder concloure la prova.

Articles relacionats