Fernando Abalde, del Masktri, primer local a la Mitja Marató de Gandia

Fernando Avargues.

L’atleta del C.D. Masktri Fernando Abalde va creuar la meta de la Mitja Marató, celebrada el passat cap de setmana, en 1:19:51, aconseguint així ser el primer gandià a finalitzar la prova. A més, Abalde es va alçar amb la 13ª posició de la categoria Veterà A i la 23ª de la general. 
No va ser l’únic integrant del club gandià a participar i aconseguir grans marques. Alvaro Úbeda va deixar el llistó molt alt en creuar la meta en 1:20:29, aconseguint així la 15ª posició de la categoria Sènior. El seu company Alex Holovanenko va parar el crono en 1:34:29, aconseguint un ritme mitjà de 4:29 min/qm. Jesús Vicens va ser el següent membre de l’equip a finalitzar, i ho va fer en 1:35:36. Salva San Vicente va aconseguir una marca de 1:38:27.

Cal destacar la gran carrera dedues de les integrants de l’equip: Nieves Mayor i Laia Calabuig. Ambdues van realitzar tota l aprova juntes, recolzant-se una en l’altra quilòmetre a quilòmetre per a finalitzar fonent-se en una emotiva abraçada en la línia de meta. Van deixar el crono en 1:44:04; Nieves va aconseguir la 9ª posició de la categoria Veterana A i Laia la 16ª Sènior.
Roberto Santamaría va realitzar una excel·lent carrera, que va culminar amb un temps de 1:44:43. Mónica Vázquez es va tornar a enfrontar a aquesta distància i de nou va signar un rotund èxit amb un temps de 1:56:24. Juan Miguel Alapont es va superar així mateix i va creuar la meta en 1:59:03. Marta Avargues ho va fer en 2:01:55. Els qui també van protagonitzar una emotiva carrera van ser Raúl Sánchez i Mari Paz Tarraso. Tots dos van recórrer junts els 21 quilòmetres, superant les adversitats de cada quilòmetre. Van creuar la meta junts en 2:02:52. Serafin Montes va superar totes les dificultats que la carrera va posar en el seu camí i va creuar la meta en 2:12:42.

Et Pot Interessar