13.4 C
Gandia
Dimecres, 6 desembre, 2023

Fer Poble retrau a l’exalcalde Enric Llorca per una nova sentència que obliga a una indemnització de 2.000 euros

– Fer Poble va fer una dura intervenció per recordar a l’exalcalde que les seues “cacicades” han costat i segueixen costant diners i esforços a l’Ajuntament de Vilallonga

El dilluns passat 27 de juliol de 2020, es va celebrar el ple ordinari de l’Ajuntament de Vilallonga. En l’últim punt de l’ordre del dia Precs i Preguntes la portaveu de Fer Poble, va realitzar aquesta intervenció:

En primer lloc volíem fer-li un prec al portaveu del PSOE senyor Llorca.

No tenim cap intenció de tornar al passat. Però la incompetència de l’anterior equip de govern amb vosté Enric Llorca al capdavant, passa factura i li costa diners hui a tots els veïns i veïnes de Vilallonga. Que veuen com hem de continuar gastant diners i esforç per a arreglar els seus nyaps, la seua mala gestió i la seua prepotència amb els veïns que no pensen com vosté.

Des de Fer Poble ja li havíem advertit, reiterades ocasions, que les seues cacicades no portarien gens bo per al poble. I així en el ple de març de 2018, li déiem que vosté ja havia batut tots els rècords. I que la premsa es referia a vosté com el col·leccionista de sentències perdudes. El temps ve a donar-nos la raó.

Col·leccionista de sentències perdudes amb els diners dels veïns i veïnes de Vilallonga.

Entre elles no podem deixar de fer saber als veïns que el passat dia 5 de març, el Jutjat contenciós administratiu núm. 8 de València ha emés sentència en contra de l’Ajuntament de Vilallonga anul·lant la resolució del seu Bàndol Municipal de 18 d’abril de 2016.

La Sentència assenyala com sent vosté alcalde, va usar mitjans i diners públics per a difamar a un veí que l’havia denunciat, realitzant un Bàndol Municipal per a arremetre contra l’honor del veí, Antonio Sojo, abusant del seu càrrec.

La Sentència establia l’obligació d’indemnitzar amb 2.000 € per atemptar contra l’honor d’aquest veí. I aquest Ajuntament ja ha pagat els 2.000 euros per vosté.

A més la sentència, obliga a deixar sense efecte el seu bàndol municipal i fer un nou Bàndol Municipal que difonga la sentència, incloent-hi, a més, la mateixa en la pàgina web de l’ajuntament, per a rescabalar l’honor del denunciant.

Vist tot aquest despropòsit, el prec que li fem des de Fer Poble és doble:

En primer lloc li preguem que demane perdó a Antonio Sojo pel maltractament patit i atemptar contra el seu honor abusant del seu càrrec.

En segon lloc, li preguem que demane disculpes a tots els veïns de Vilallonga i retorne els diners de la seua butxaca a les arques municipals.

D’haver perdut Antonio Sojo ho hauria pagat de la seua butxaca, però estem segures que vosté no té tanta dignitat i si és incapaç de posar els diners d’aquesta sentència de la seua butxaca.

Des de Fer Poble anunciem que demanarem la seua responsabilitat patrimonial, per a recuperar els diners dels veïns de Vilallonga que no han de pagar la seua irresponsabilitat i la  roina gestió.

Articles relacionats