20.8 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Feijóo fa un pas enrere dissuadit per les perspectives electorals del PP

El president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijóo, s’ha descartat per a optar a la presidència nacional del PP en un acte en el que ha dit als seus militatns que no els podia trair, però en realitat les males perspectives electorals del PP són les que l’han dissuadit.

Per la seua part, l’ex-vicepresidenta del Govern d’Espanya Soraya Saenz de Santamaría, ha presentat este dimarts la seua candidatura a la presidència del PP, i tindrà com a competidora a l’exministra Dolores de Cospedal, qui també optarà a succeir a Rajoy.

Fonts del PP pronosticaven anit que la renúncia del president de la Xunta de Galícia, Alberto Núñez Feijoó, anaven a propiciar la confrontació interna entre Santamaría i l’actual secretària general, María Dolores de Cospedal.

Amb l’entrada de Santamaría en la batalla successòria són ja cinc els candidats que aspiren a liderar el PP, després que en els últims dies anunciaren la seua candidatura José Manuel Margallo, Pablo Casado, José Ramón García Hernández i José Luis Bayo.

Articles relacionats