22.1 C
Gandia
Divendres, 31 març, 2023

La Federació de Falles té enllestida la seua banda del Tio de la Porra

La Federació de Falles de Gandia ha format una banda del Tio de la Porra que anunciarà l’inici de les festes municipals, tal com ha fet de forma tradicional. Components de totes les comissions, membres de la Federació de Falles i la fallera major de Gandia del 2018, Sara Sanvíctor, formaran part d’aquesta banda.

El pròxim divendres 29 de setembre tindrà lloc el Tio de la Porra a Gandia i com va sent tradició, aquesta banda estarà encapçalada pel president de la Federació de Falles, Telmo Gadea, qui ha afirmat que “és un orgull ser el Tio de la Porra, un personatge emblemàtic de la nostra ciutat, al qual tots els xiquets i xiquetes de Gandia admiren i estimen”. La banda del Tio de la Porra recorrerà els col·legis per assabentar als més menuts que ja estem en Fires i que ja poden eixir de l’escola per gaudir d’unes meravelloses festes.

La banda del Tio de la Porra començà este dilluns els assajos i estarà fent-ho fins al pròxim dijous però en aquesta ocasió la ubicació anirà variant. L’objectiu és que el so quede perfecte per què els més menuts de la ciutat gaudisquen d’una jornada única a la ciutat.

La festivitat començarà el pròxim 29 de setembre a la plaça Major i la banda del Tio de la Porra recorrerà els següents col·legis de la ciutat: Borja Jesuites, Carmelites, San Francesc de Borja, Fundació Espurna i l’escoleta del Raval, amb l’horari següent:

9h a la Plaça Major de Gandia

9.30h Col·legi Borja Jesuites

9.50h Col·legi Carmelites

10.15h San Francesc de Borja

10.50h Escoleta del Raval

11.20h Fundació Espurna

13.30h Plaça Major de Gandia

Articles relacionats