14.9 C
Gandia
Dilluns, 27 març, 2023

Extraordinari cap de setmana d’Enzo Badenas a Albaida

 

 

El pilot de Beniarjó, Enzo Badenas, completa un cap de setmana extraordinari a Albaida on va aconseguir finalitzar sisé en les dues mànegues classificatòries d’aquesta tercera prova del campionat d’Espanya de 125 c. c.

“Venia a la recerca d’un podi a casa, però he vist que el nivell continua sent altíssim amb pilots que fa molts més anys que competeixen en aquesta categoria. De totes maneres he d’estar content d’haver acabat sisé en la meua tercera carrera d’aquest campionat” ha assenyalat Badenas.

El jove de 15 anys continua aprenent dels seus rivals i a poc a poc s’està acostant encara que estar en el top ten de la carrera ja és un gran resultat amb rivals que són pilots oficials com l’eivissenc Elías Escandell que continua avassallant als seus rivals.

En aquesta prova l’equip d’Enzo Badenas va presentar el seu nou camió.

Screenshot 2023 03 05 20 57 35 343 com.google.android.apps .photos

Campano es corona a Albaida

El pilot sevillà Carlos Campano va véncer en les dues carreres, de la jornada, en la categoria regna de MX1 on tan sols l’eslovac Simon Jost li va inquietar en els compassos inicials de la primera mànega. Tot semblava que en la segona carrera estaria més igualada, però Campano va passar per davant de tots com un huracà, el gadità José Antonio Butrón que podia fer-li front nota massa la caiguda del passat cap de setmana i acaba tercer.

En Mx2 Gerard Congost va ser el vencedor en les dues carreres mentre que en dones, Daniela Guillem va ser la gran dominadora.

Quant a l’atracció de la jornada, l’excampió del món Julito Simón va finalitzar doblegat en les dues carreres i va posar fi al seu pas pel nacional de motocròs. Ara se centrarà a preparar a Viñales i Quartataro en MotoGP.

Articles relacionats