20.7 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

Èxit d’organització i de resultats de l’Escola de Ciclisme Triasport Gandia en el Campionat Autonòmic

– Dani Sánchez i Carla Bañuls del Triasport es van proclamar nous campions autonòmics de ciclisme d’escoles després de véncer aquest passat diumenge en el circuit situat a la platja de la ciutat ducal.

Sánchez contra tot pronòstic va véncer en la categoria de promeses, després d’una carrera va dominar d’inici a fi, i on el seu màxim rival el vilallonguer Àlex Moreno va caure a l’inici en els primers metres. En aquesta prova va finalitzar en el lloc 30 Esteban i Abel Humanez va ser el 33.

El segon i últim guardó de la jornada se’l va emportar Carla Bañuls en la categoria d’alevins on va córrer molt segura i controlant en tot moment la carrera fins a donar el colp definitiu en l’última corba, en aquesta mateixa carrera va estar Carla Martínez que acabe setena i Irene Flores que va ser dotzena.

A més d’aquests dos títols, Darío Humanez pujaria al podi com a tercer classificat de la gimcana de principiants mentre que Andrea Contero acabe segona en la carrera d’aquesta mateixa categoria i Aitana Calabuig també aconseguiria el subcampionat d’infantils amb Laia Canet en el lloc 12.

IMG 20210627 224841 246En altres resultats del club amfitrió, en promeses de segon any, Xavier Nogueroles va ser 16 i Gerard Pastor 20. En principiants de primer any, Àlex Sánchez va ser 12 i Àlex Moreno 20. Principiants de segon any, Andreu Sansaloni va finalitzar en 9a posició, Aarón Bueno 12a i Darío Humanez 29.

En la categoria d’alevins, Sergi Margarit va finalitzar en la huitena posició. Infantils de primer any, Marc Iborra 9 i Jorge Flores 29. Infantils de segon any, Joan Corbi 26 i Borja Martínez 30.

Cal destacar també els resultats de la gimcana on Esteban seria seté i Pastor huité en promeses, mentre que Marc Iborra seria sisé i Ausiàs Puente seté.

Quant a l’equip valler, Cristian Vercher va ser el millor classificat amb el cinqué lloc en promeses mentre que Aitor Arlandis va caure quan estava comandant el grup d’infantils i al final acabaria en el lloc 22.

A la fi el club Triasport va poder fer realitat el somni d’albergar uns jocs autonòmics on van vindre ciclistes de tots els racons de la Comunitat amb prop de 500 participants, quant al circuit va ser mixt com a clars dominadors dels ciclistes més tècnics.

Articles relacionats