21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

Èxit del Concert d’Estiu de la Banda Musical de Guardamar de la Safor

 

  • El concert va comptar també amb la Unió Musical Milamarina de Miramar

 

Un any més el tan esperat Concert d’Estiu de Guardmar de la Safor s’ha fet realitat en aquesta ocasió compartint escenari amb la Unió Musical Milamarina de Miramar.

Aquest concert està emmarcat en la XX campanya de concerts d’intercanvis impulsada per la FSMC amb la col·laboració de la Diputació de València.

El director de l’Associació Musical Guardamar de la Safor, José Luis Carreres ha assenyalat “felicitar a aquesta gran banda i al seu director i company: Filiberto Mira per la gran actuació que ens van oferir en el Parc de les Moreres de Guardamar de la Safor. Un privilegi veure tantes cares conegudes i molt estimades. Enhorabona a tots/es i per moltes més col·laboracions junts”.

Cal destacar la gran assistència de públic al concert, que any rere any no deixa de créixer, i no és més que el resultat de molt d’esforç i de tota la il·lusió de tot un equip que fa possible aquest esdeveniment.

Carreres també va agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Guardamar de la Safor, com no a l’alcaldessa, Anabel Ferrer, a la junta directiva de la banda, encapçalada pel president, Ferran Segui, per la tasca que desenvolupa, i com no als músics de la Banda de Música de Guardamar de la Safor, que són els verdaders i grans protagonistes, són els que fan possible tots els nous reptes, els que donen suport a absolutament totes les meues propostes any rere any.

Articles relacionats