13.9 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

Èxit de Pascual que finalitza en el top-5 al Campionat Nacional de Billar a 3 Bandes

 

– Pascual i Fuster van representar al Billar Gandia-Chef Amadeo al Campionat d’Espanya absolut de Billar a 3 Bandes disputat A Coruña

La setmana passada del 22 al 28 de gener es va celebrar en Padró (la Corunya) el XC Campionat d’Espanya absolut de Billar a 3 Bandes. Sense cap dubte la prova regna del billar nacional de la modalitat de 3 bandes, que dona el passaport per a disputar els Campionats d’Europa i del món i que a més forma part del rànquing nacional de 3 bandes.

Fins a un total de 165 jugadors de tota la geografia nacional es van donar cita en terres gallegues. El Chef Amadeo Gandia Billar, va tindre presència en aquest esdeveniment amb 2 jugadors: el gandià Ausiàs Fuster que partia 39° del rànquing de la prova i el llobero José Luis Pascual al lloc 51°.

Ausiàs Fuster va jugar en la fase qualificació, i va estar molt prop d’estar en la fase final, tan sols 2 caramboles li van privar de poder entrar, finalment va classificar en 38a posició amb una mitjana general de 0,846.

Però l’èxit sens dubte va ser per a Jose Luis Pascual, que es va enfilar a la 5a posició en una marató de partits que va resoldre amb seguretat i contundència.

Pascual en el partit de quarts, que donava accés a semifinals i el podi, es va enfrontar amb el valencià Morales, al final el campió d’Espanya, malgrat fer un bon partit, el seu rival va jugar de forma espectacular, evitant el tan anhelat passe a semifinals de Pascual.

Sens dubte excel·lent campionat de Jose Luis Pascual que se situa entre la flor i nata del billar nacional, 7 partits disputats 6 victòries i 1 derrota, amb una mitjana general d’1,089 i una màxima tacada de 13 caramboles.

Pròxima parada lliga nacional, a casa, dissabte que ve a la 7a jornada de lliga nacional, en el qual el Chef Amadeo Gandia s’enfrontarà contra l’equip càntabre Real Club Naútico Regatas de Santander, on els gandians buscaran consolidar el lideratge del grup B que dona accés a l’ascens a Divisió d’Honor Nacional.

Articles relacionats