21.8 C
Gandia
Dijous, 28 setembre, 2023

Éxit de participació en la setmana esportiva de l’Alqueria de la Comtessa

L’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa amb la col·laboració del Club Esportiu Conde va organitzar la setmana esportiva del municipi amb més de 200 persones inscrites en diferents competicions. 

Del 25 al 30 de juliol, totes les vesprades les persones inscrites han pogut gaudir de les instal·lacions esportives pagant per participar 1,5 euros els socis i 3 euros els no socis. El 28, 29 i 30 es van entregar els premis als 3 primers classificats de cada categoria.

Trofeus padel junior
Trofeus competició de pàdel Setmana Esportiva

Respecte als inscrits, 196 persones es van apuntar a la competició de futbol, 26 al pàdel d’adults, 12 al pàdel junior, 12 al frontenis i 13 al ping-pong. Els horaris de totes aquestes activitats es van publicar a les xarxes socials de l’Ajuntament i del Club Esportiu Conde.

A més, el divendres 29 de juliol es va organitzar un sopar en el qual es van apuntar 60 persones. Per aquest sopar els interessats podien pagar 10 euros, per una torrà amb beguda o 5 euros per un entrepà i una beguda.

“La setmana esportiva és una trobada tradicional del municipi que anima a la població, joves i adults, i els concentra entorn del món de l’esport, una oportunitat per veure gent del poble i també visitants estivals gaudint d’aquestes magnífiques instal·lacions i de l’esport en equip“, ha afirmat la regidora d’esports de l’Ajuntament de l’Alqueria de la Comtessa.

Articles relacionats