20.2 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Èxit de participació d’Arrela’t a Palmera

• La Fira va tindre lloc el passat dissabte i diumenge amb una gran varietat d’activitats i productes

• La regidora de Festes i Cultura, Maria Àngels Català ha assegurat que ha estat un encert oferir més activitats i per a tots els públics

Arrela’t a Palmera arrancava motors el dissabte 12 de novembre a les 16 h amb un taller infantil i la inauguració de Mercat amb productes de la terra, artesanals i de KM 0. A la vesprada nit omplia Palmera de música en directe, amb dos grups Flaco Romero band i ‘Todo sucedió un martes’, una de les novetats d’aquesta edició que va aconseguir aglutinar a veïns de Palmera i de poblacions veïnes.

Maria Àngels Català, regidora de Festes i Cultura ha afirmat que: ‘Va ser un encert incloure música en directe a la programació i allargar Arrela’t a Palmera, durant el dissabte i diumenge, no sols ho van agrair el personal de les parades, sinó també els nostres veïns i veïnes.

Arrelat Palmera 2022 1

El diumenge començava amb els bunyols a càrrec de l’associació de dones de Palmera i l’associació de jubilats i jubilades. Van fer bunyols amb més de 50 kg de carabassa arribant a formar-se grans cues per a gaudir dels millors bunyols.

L’esmorzar estava organitzat per les diferents comissions festeres de la població i que fou un èxit, ja que van acabar amb totes les existències. La regidora de Festes i Cultura ha donat les gràcies a les associacions per involucrar-se tant i tan bé en un cap de setmana tan important per a Palmera.

A les 10 h del diumenge, donava inici el mercat i la programació infantil amb tallers per als xiquets i xiquetes, continuant amb l’actuació en directe de Dani Miquel on els més menuts, i no tan menuts de la Safor van gaudir de les cançons més populars de l’artista valencià.

A les 12 h, al saló de plenaris es presentava el llibre ‘Dibuxa’m el cos’ i a les 12.30, amb una gran expectació, va tindre lloc l’actuació de la rondalla ‘Agredolç’.

A més, la fundació Todolí Citrus feia dos visites guiades (a les 10 h i a les 12 h) amb un gran èxit de participació. Per finalitzar les activitats es feia un Showcooking de paella on tots els veïns i visitants podien comprar el seu plat de paella per tan sols 3,50 €.

La fira amb nombroses paradetes va estar oberta dissabte de vesprada i diumenge fins a les 14 h. Amb més de 25 parades, tant gastronòmiques com artesanals, van ser una gran atracció no sols per als veïns i veïnes de la població sinó que per a centenars de visitants.

Maria Àngels Català, regidora de Festes i Cultura ha explicat que aquesta edició oferia nombroses activitats per a tots els públics, aconseguint així una oferta més variada i adaptada que en jornades anteriors. “Enguany, tal com volíem, hem consolidat la nostra fira Arrela’t a Palmera aconseguint que siga un esdeveniment més ecològic i que mostre als més menuts la importància de cuidar el medi ambient” ha afirmat la regidora de Festes.

Per la seua banda, l’alcalde de Palmera, Àlvaro Catala ha agraït, una vegada més, la col·laboració i participació d’entitats locals com l’Associació de Dones de Palmera, la Fundació Todolí Citrus, els festers i l’Associació de Jubilats que oferiren una bunyolada i una torrà per a tots els assistents. “Arrela’t a Palmera” és una fira oberta per a tots els veïns i veïnes del poble, però també per a visitants i turistes. I és possible gràcies a la participació d’entitats que s’involucren en l’organització i com no, de les administracions públiques com València Turisme”, ha conclòs l’alcalde.

Articles relacionats