11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

Èxit de la setena edició de l’Homenatge de Gandia a les seues dones

El Teatre Serrano va ser escenari, dissabte passat, del seté ‘Homenatge de la ciutat a les seues dones’ on es va reconéixer el treball i la implicació ciutadana de tres dones que van ser elegides durant la celebració del Consell de la Dona celebrat el 31 de gener passat.

D’aquesta manera, Isabel Morant, Agustina Pérez i Maribel Codina escriuen una pàgina de la història de Gandia i són les tres protagonistes per ser referents a distints àmbits de la societat. Morant és Doctora en Geografia i Història a la Universitat de València; Pérez és Llicenciada en Filologia Romànica per la Universitat de Salamanca i Codina és actualment presidenta de l’AECC Gandia.

L’acte va comptar amb la intervenció de l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, qui va tindre unes paraules d’agraïment on va destacar un nexe en comú entre les tres: “S’han fet a elles mateixes amb esforç i tenacitat, fidels als seus valors, però sobretot han sigut i són llum per a aquelles que es miren en el seu espill”. Prieto també va destacar que Gandia no seria el que és  “sense aquesta indiscutible meitat de la societat, sense la mirada femenina, sense elles”.

La regidora delegada d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, Juana Navarro, va felicitar les tres dones reconegudes afirmant “sou també una referència del progrés de les dones de la nostra ciutat. Porteu el nom de Gandia al més alt. És un orgull poder fer-vos aquest merescut reconeixement”.

Articles relacionats