15.6 C
Gandia
Dissabte, 20 abril, 2024

Èxit d’assistència de públic i de les propostes de Fira Mira

· Jose Manuel Prieto: “Hem encertat en el format i demostrat que és segur programar art al carrer”

El regidor delegat d’escena Urbana i Política Festiva, Jose Manuel Prieto ha valorat aquesta segona edició de la Fira Mira celebrada aquest cap de setmana. Una edició marcada per les limitacions produïdes per la pandèmia i on també s’hi va haver d’adaptar-se a les inclemències meteorològiques per aconseguir que els 14 espectacles se celebraren.

Prieto es va mostrar satisfet pel resultat. “Hem estat capaços de fer una fira adaptada a la normativa sanitària. No podríem organitzar espectacles itinerants i vam optar per fer-los a l’aire lliure, però en espais acotats on poguérem evitar aglomeracions i que la gent no es concentrés” “Crec que vam encertar en el format i demostrat que és segur programar art al carrer. D’aquesta manera ens referenciem com a ciutat hospitalària i organitzadora d’aquest tipus de fires per als professionals al temps que hem aconseguit que la ciutadania puga tornar a gaudir de les arts de carrer“.

D’aquesta manera i al llarg dels tres dies de la Fira, prop de 3.000 persones i més de 70 gestors culturals van participar en 14 espectacles que es van desenvolupar en set localitzacions diferents amb un aforament proper als 250 espectadors.

Tant les companyies participants com els gestors culturals que van assistir a la Fira MIRA han volgut agrair al consistori l’esforç realitzat durant els tres dies de l’esdeveniment cultural per tal que es desenvolupara en les millors condicions tot i les circumstàncies.

Articles relacionats