31.2 C
Gandia
Dilluns, 8 agost, 2022

Exigent prova d’escoles de ciclisme a Picassent

El passat cap de setmana es va viure una dura jornada a Picassent. Una prova que va comptar amb molta muntanya i la integració de les escoles de Castelló i Alacant, en suavitzar-se les noves regles sanitàries, i també la participació també a alguns ciclistes madrilenys i albacetenys per desplaçar-se a terres de la costa.

La jornada es va iniciar amb la disputa de la gimcana d’infantils amb una participació de més de 100 ciclistes on Marc Iborra del Triasport-Gandia ha sigut el millor classificat amb la sisena plaça sent el primer valencià, a més de classificar-se directament per a la final autonòmica que tindrà lloc a Gandia.

Altres resultats destacats van ser la de la ciclista d’Almoines, Irene Flores que ha aconseguit finalment la seua primera victòria en alevins de primer any on Sergi Margarit ha acabat en huité lloc.

Quant als alevins de segon any, Carla Bañuls va recuperar la senda de victòries tornant a ser primera mentre que Carla Martínez ha acabat en la tercera plaça.

En promeses de segon any Xavier Nogueroles acabaria desé mentre que Gerard Pastor 21.

En promeses de primer any, el gandià Dani Sánchez va ser segon i cada vegada té més a prop a Álex Moreno que a la  va ser primer.

Exigent prova descoles de ciclisme a Picassent

Pel que respecta als principiants de primer any, Andréa Contero va tornar a guanyar en una categoria que domina mentre que Alex Moreno acabe quinzé. En els de segon any, Andreu Sansaloni de la Vall acabe seté després de comandar la carrera durant les tres quartes parts de la mateixa acabant totalment rendit. En la mateixa carrera Aarón Bueno finalitzaria al lloc 16 i Darío Humanez 17.

Exigent prova descoles de ciclisme a Picassent

Entre els infantils, Aitana Calabuig aconseguiria el segon lloc mentre que Laia Canet seria quarta i Paula Esteban cinquena, en xics Marc Iborra acabaria cinqué.

Finalment a l’escola la Valldigna, Aitor Arlandis va realitzar la millor carrera de la temporada, a l’aconseguir la segona posició en la categoria regna d’infantils, controlant en tot moment la prova.

Articles relacionats