23.8 C
Gandia
Dilluns, 15 abril, 2024

Exhaurides les entrades de “Manel” i “M Clan” del cicle #MarquesaConcerts vol. 2

Des del departament de Cultura informen que en poques hores s’han esgotat les entrades per als concerts dels grups “Manel” i “M Clan” previstos per als pròxims 11 de setembre i 23 d’octubre, respectivament, dins el cicle #MarquesaConcerts vol. 2 que tindrà lloc al Jardí de la casa de Cultura.

En només unes hores, des que eixiren a la venda a les 09.00 h d’ahir dijous, es van exhaurir les entrades. Així, a hores d’ara només es poden adquirir, a través de www.instanticket.es, les de l’esperat concert dels valencians “el Diluvi”, als quals per fi podrem veure en viu a Gandia el 25 de setembre, i escoltar entre altres la cançó “Tot amor falla”, inspirada en els versos d’Ausiàs March, i encomanada dins els actes del #3deMarch Gandia, organitzats per Saforíssims Societat Literària, amb la col·laboració del departament de Cultura i l’IMAB de l’Ajuntament de Gandia.

El regidor de Cultura, Nahuel González, ha volgut agrair el suport demostrat per la ciutadania, una vegada més, cap a la cultura de qualitat i segura. “Ens encanta que agrade la programació cultural i encara més el suport rebut. Sense ell, no podríem fer cultura!”.

Articles relacionats