16.2 C
Gandia
Dimarts, 21 maig, 2024

Excel·lent partit de l’equip sènior masculí del CV Gandia que s’imposa al líder CV València

 

 

 

– El Pavelló del Raval va registrar un ple per a presenciar als dos millors equips de la lliga

L’equip sènior masculí del CV Gandia va aconseguir el dissabte una històrica victòria davant el CV València (3-1) que li col·loca a tan sols un punt del líder. El partit, havia despertat la lògica expectació entre els aficionats que van omplir el pavelló del Raval, ja que es mesuraven el primer classificat contra el segon.

En un intens joc i amb molt de cor, els jugadors dirigits per Benjamí Pantorilla van doblegar a un rival que s’havia mostrat intractable fins hui. El suport del públic va resultar determinant com va reconéixer el tècnic: “es va viure una vesprada plena de voleibol i el públic va ser clau una altra vegada: nosaltres comencem amb una formació diferent, ja que tres dels nostres jugadors són entrenadors i no van poder arribar a temps, però això també enforteix als equips. Ara tenim un planter nombrós i podem comptar amb cadascun d’ells per a aportar a l’equip. Els jugadors que més van puntuar van ser Kert, Paco i José Perea, aquest últim amb una excel·lent participació en una funció de joc diferent, sumant bloqueig i servei”.

El club blanc-i-blau espera tornar a optar a l’ascens de categoria com la temporada passada i acudir a la fase d’aquesta amb opcions.

Articles relacionats