EUPV ABANDONA LA NEGOCIACIÓ AMB PODEM I COMPROMÍS EN SENTIR-SE «HUMILIADA»

Així ho ha explicat Glòria Marcos, una de les integrants de l’equip negociador d’EUPV, qui ha destacat que han estat «tres dies negociant, parlant del programa, de la fórmula jurídica de la coalició, de tenir un grup ampli a Madrid i de recuperar la il·lusió per a derrotar a la dreta».

D’aquesta forma, «hem deixat per al final la visibilitat d’EUPV en les llistes de la coalició», ha destacat Marcos. En concret, EUPV demanava el número quatre de la llista per València per a tenir «un lloc d’eixida»; el quatre per Alacant, que entén que seria «un lloc de creixement»; i el tres per Castelló.

No obstant açò, ha criticat que la proposta que Podem i Compromís han oferit «de manera tancada», implica que EUPV tinga el sis per València i per Alacant i el tres per Castelló. Per a Esquerra Unida, es tracta d’ «una falta de respecte» i «una forma innecessària d’humiliar-nos», per la qual cosa s’han alçat i han abandonat la taula negociadora.

Finalment, ha advertit que «açò pot tenir repercussions en la signatura de l’acord» a nivell nacional entre Esquerra Unida i Podem, perquè «som una organització federal».

Et Pot Interessar