16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

‘Estiu Festiu’ música i actuacions als carrers de Gandia durant l’estiu

· Del 9 de juliol al 15 d’agost als carrers i places de Gandia acolliran actuacions de música dansa, teatre i animació

El regidor delegat d’Escena Urbana i Política festiva, Jose Manuel Prieto; acompanyat pel tècnic municipal del departament, Juanjo Payà, han presentat aquest matí en roda de premsa la iniciativa ‘Estiu festiu’. Aquesta iniciativa  es desenvoluparà del 9 de juliol al 15 d’agost als carrers i places de Gandia.

Tal com ha explicat Jose Manuel Prieto, “després del confinament i, complint amb totes les mesures de prevenció i distància física, des del departament hem volgut posar en marxa la iniciativa ‘Estiu Festiu’.

“Aquesta pretén dinamitzar i amenitzar els barris de Gandia. Amb l’objectiu que no es produïsquen grans afluències o concentracions” “Hem hagut de suspendre les grans afluències: les festes populars, les dels barris o celebracions tradicionals. Però hem volgut que la ciutat seguisca bategant”.

Sobre aquestes suspensions i l’afecció a les empreses afectades, l’edil ha destacat que a totes les empreses se les ha reconegut en el calendari o s’ha ajornat la seua actuació, en cap cas s’ha suspés el contracte.

‘Estiu Festiu’ compta amb una programació dirigida a tots els públics. Serà portada a terme per grups de la ciutat i la comarca. En total seran 18 activitats. La música en tots els seus àmbits serà fonamental. Altes actuacions seran de dansa, teatre i animació de carrer.

Volem que la cultura retorne a la ciutat. Volem que la ciutadania torne a il·lusionar-se. Volem donar suport al sector cultural que ha patit molt les conseqüències de la pandèmia” va explicar Juanjo Payà.

estiu festiu programa 2

Articles relacionats