10.3 C
Gandia
Dimecres, 8 febrer, 2023

Estafa de venda de telèfons d’alta gamma a la Safor

• La Policia Nacional deté a un home després de cometre diverses estafes amb la venda de telèfons

• Anunciava en xarxes socials terminals d’alta gamma per un preu inferior al del mercat i una vegada rebia la transferència de les víctimes, acordava el lliurament del telèfon, que mai es produïa

• Fins al moment el valor de l’estafat supera els 3.000 euros

Agents de la Policia Nacional han detingut en la localitat valenciana de Gandia a un home de 35 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor de diversos delictes d’estafa després de, pel que sembla, fer-se passar per comercial d’una coneguda marca tecnològica, publicitar en xarxes socials la venda de terminals mòbils per un preu més reduït que l’habitual en el mercat i, una vegada rebut el pagament, no enviar el producte.

Les investigacions van començar després de tindre coneixement els agents que un veí de la zona podria estar cometent estafes fent-se passar per comercial d’una marca tecnològica.

El sospitós, pel que sembla, anunciava en diferents xarxes socials que podia aconseguir telèfons mòbils d’alta gamma per un preu més reduït que el de mercat. Una vegada les víctimes contactaven amb ell, acordava amb aquestes el pagament mitjançant transferència, acordant el lliurament dels terminals, que mai s’arribava a produir. Una vegada comés l’engany, el sospitós cessava tota comunicació amb les víctimes.

Les investigacions dels agents han permés finalment localitzar al sospitós i detindre-ho com a presumpte autor de diversos delictes d’estafa. L’arrestat, amb antecedents policials, ha sigut posat en llibertat una vegada sentit en declaració, després de ser advertit de l’obligació de comparéixer davant l’autoritat judicial quan fora requerit.

Fins al moment, s’ha produït la venda fraudulenta de cinc telèfons mòbils, ascendint la quantitat estafada a 3.080 euros, si bé les investigacions continuen obertes perquè no es descarta que existisquen més persones afectades.

Articles relacionats